Semler Direct Fleet

photo description

Semler Direct Fleet er en del af Semler Gruppen, som er Danmarks største bilimportør med over 100 års erfaring i troværdige og holdbare billøsninger. Vi arbejder ambitiøst for at levere de bedste mobilitetsløsninger i form af de bedste produkter og den bedste service. 

Semler Gruppen er det samlende led for hele koncernen og har været det siden 2010. Koncernen består i dag af over 2.000 passionerede medarbejdere, som arbejder for at levere de bedste mobilitetsløsninger - både i dag og i fremtiden.

Koncernen står på et solidt fundament og i dag kommer hver fjerde nye bil på de danske veje fra os. Semler Gruppen er i dag organiseret i fem divisioner, der beskæftiger sig med bilbranchen, landbrugsmarkedet og fremtidens mobilitetskoncepter.

Semler Direct Fleet er det fælles flådekontor for hele Semler Gruppen. Vores opgave er at koordinere salg af biler fra VW-koncernen (Audi, SEAT, Škoda, Porsche og Volkswagen Personbiler) til de danske leasingselskaber. På den måde agerer vi som bindeled mellem leasingselskaber og Semler. Hver medarbejder i teamet er tilknyttet og dedikeret til et enkelt mærke og kan derved rådgive leasingkonsulenterne herudfra.

photo description

Denne hjemmeside fungerer som en vidensdatabase og håndbog for dig som leasingkonsulent. Du kan her finde alt, hvad der er værd at vide om vores produkter og løsninger, samt information om relevante kampagner og meget mere.

Vores arbejde afspejler Semler Gruppens fælles værdier. Vi er ordentlige og gør altid vores bedste for at skabe tilfredse kunder og leverandører. Vi er dedikerede og sætter os ambitiøse mål, som kræver vores nærvær og fokus hver eneste dag. Samtidig er vi nytænkende og udfordrer os selv og søger inspiration til at tænke nyt i verden omkring os. Alt dette gøres med et glimt i øjet, hvor vi altid samarbejder med respekt og godt humør.

Kontakt os

For nærmere information omkring attraktive løsninger med stordriftsfordele, der kan opfylde næsten alle jeres kunders behov og giver dem størst køreglæde i en travl hverdag, har du mulighed for at kontakte os enten pr. telefon eller e-mail.

Volkswagen Personbiler

Søren Skjøtt Jensen - 43 22 30 00 sdf@vw.dk Kim Østergaard - 43 22 30 00 sdf@vw.dk